Un treball per fomentar els hàbits saludables dels treballadors de FEDA guanya el Projecte Tàndem

L'equip Lazarus s'ha imposat aquest dimarts a la final de la sisena edició a Ecofriends i Portem Talent

Els ministres Vilarrubla i Gallardo parlen amb alguns dels participants.
Els ministres Vilarrubla i Gallardo parlen amb alguns dels participants. ANDORRA BUSINESS

L'equip Lazarus ha guanyat la sisena edició del Projecte Tàndem en un acte que s'ha fet aquest dimarts al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Els vencedors han treballat sobre el foment dels hàbits saludables dels treballadors de FEDA. Els altres dos finalistes han estat Ecofriends i Portem Talent.

El Projecte Tàndem consisteix en introduir espais d’aprenentatge a través dels quals empreses i entitats col·laboradores es troben amb el Centre de Formació Professional d’Aixovall per generar valor econòmic i social. És una comunitat d’innovació oberta on professionals, docents i estudiants interactuen per donar resposta a reptes reals i significatius presents a les empreses i a la societat andorrana en general.

Té per objectiu implicar la comunitat educativa d’FP d’Andorra amb projectes innovadors que es desenvolupin a les empreses, potenciar el talent dels alumnes, augmentar les oportunitats laborals dels joves, millorar la transferència de valor entre els centres d’FP i les empreses, i a la vegada, incrementar la competitivitat de les empreses.

La sisena edició ha comptat amb la participació de 91 alumnes, la xifra més alta de totes les edicions, i 12 docents del centre d'Aixovall. Els reptes han estat plantejats per Abast Global (com atraure, retornar i retenir el talent a Andorra?), Daguisa Hotels (com eliminar tots els plàstics en la gestió hotelera?) i FEDA (com fomentar els hàbits saludables dels treballadors de l’entitat?). L'acte ha comptat amb les intervencions dels ministres Ester Vilarrubla i Jordi Gallardo.

Etiquetes

Comentaris

Trending