Situació preocupant al Lycée amb nou professors i 43 alumnes amb Covid

En els tres sistemes educatius hi ha 43 classes aïllades i 22 més amb algun positiu, la qual cosa augmenta considerablement la xifra respecte a divendres

Comentaris

Vista posterior del Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella.
Vista posterior del Lycée Comte de Foix, a Andorra la Vella. LCF

La situació provocada pel rebrot de la pandèmia és preocupant al Lycée Comte de Foix, un centre educatiu amb més de 1.200 alumnes i 150 professors. Hi ha nou  casos positius entre els docents i deu per contacte. Hi ha vuit classes aïllades i 43 alumnes amb Covid, 36 de Lycée i set del collège. Els contactes s'enfilen a 164 i 206 respectivament.

La situació ha fet que alguns professors demanin als alumnes que s'emportin els llibres a casa en previsió d'un possible confinament, i que la direcció del centre hagi comprat aquest mateix dilluns més material per fer videoconferències i hagi habilitat més espais per a poder-les realitzar, a banda de la sala Copríncep i de la dels professors.

En el conjunt dels tres sistemes educatius hi ha hagut un augment important de les classes aïllades, que el divendres eren 30 i que han passat aquest dilluns a 43. A aquesta xifra cal sumar-hi les 23 aules amb algun positiu amb una suma total de 66 amb algun tipus d'afectació. L'escola andorrana d'Encamp esta totalment tancada.

Per altra banda, i a partir d'aquest dimarts i fins a les vacances de Tots Sants, l'escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma farà que les sortides d'alumnes siguin esglaonades per tal d'evitar aglomeracions a la porta del centre i a la parada del clípol. Al final d'aquest període, el centre valorarà si mantenir o no aquesta mesura.

Comentaris

Trending