El Sant Ermengol escenifica el relleu en la direcció davant l’arquebisbe d’Urgell

Maria Josep Pascual assumeix la màxima responsabilitat del centre a partir de l’1 de setembre en substitució d’Anna Villas, que es jubila

Anna Villas, Joan-Enric Vives i Maria Josep Pascual al Palau Episcopal.
Anna Villas, Joan-Enric Vives i Maria Josep Pascual al Palau Episcopal. BISBAT D'URGELL

La psicòloga Maria Josep Pascual assumirà a partir de l’1 de setembre la direcció del Col·legi Sant Ermengol en substitució d’Anna Villas, màxima responsable del centre durant molts anys i que ara es jubila. El canvi ja estava anunciat des de feia temps. Però aquests darrers dies s’ha escenificat el relleu, el traspàs de poders, davant de l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, que forma part del patronat de l’escola confessional i que, de fet, va fundar un dels seus antecessors, Ramon Iglesias Navarri.

Vives ha rebut recentment al Palau episcopal de la Seu d’Urgell, la directora del col·legi, Anna Villas. La directora va informar l’arquebisbe de l’evolució del centre i del treball desenvolupat durant el curs 2019-2020 per part dels alumnes, especialment durant el temps de pandèmia per la Covid-19 i del conjunt d’iniciatives que el centre va posar en marxa perquè les classes lectives poguessin continuar duent-se a terme de forma telemàtica així com atenció a treballadors i famílies.

La trobada també va servir per presentar la qui a partir del proper dia 1 de setembre assumirà la direcció del Col·legi Sant Ermengol per la jubilació de Villas. La nova directora serà Maria Josep Pascual, actual Coordinadora del Servei d’Assessorament Psicopedagògic del Col·legi, i docent de l'escola des del setembre 2003. Nascuda a Tarragona el 1973, Pascual és llicenciada en Psicologia clínica i té un postgrau en teràpies psicològiques per la Universitat de Barcelona.

Anna Villas (esquerre) amb Maria Josep Pascual.

Relacionat

El Col·legi Sant Ermengol prepara el relleu en la direcció 

Des del 2003 és membre del Servei d’Assessorament Psicopedagògic del Col·legi i el curs 2019-2020 ha cursat un màster en Direcció de Centres educatius a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Durant tot aquest curs ha treballat colze a colze amb l’actual directora per preparar-se per assumir la responsabilitat del centre el proper 1 de setembre i assegurar una bona transició.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending