El Col·legi Sant Ermengol prepara el relleu en la direcció 

Anna Villas cedirà el lloc el curs que ve a la psicòloga Maria Josep Pascual, amb qui ja treballa colze a colze per assegurar una bona transició

Anna Villas (esquerre) amb Maria Josep Pascual.
Anna Villas (esquerre) amb Maria Josep Pascual.
La psicòloga Maria Josep Pascual serà a partir del curs escolar vinent la nova directora del Col·legi Sant Ermengol. Substituirà Anna Villas, que arriba a la jubilació, i que ocupa el càrrec des del juliol del 2016, quan l’Institut de les Germanes de la Sagrada Família va assumir tota la responsabilitat sobre el centre, després que la Congregació Salesiana deixés enrere mig segle de presència al Principat.

Pascual, psicòloga clínica i postgrau en teràpies psicològiques, fa molts anys, un parell de dècades, que és la responsable del suport psicològic que s’ofereix al centre congregacional. Durant aquest curs ja està treballant colze a colze amb Villas per assegurar una bona transició. El Sant Ermengol és la principal escola congregacional del país i una de les que històricament ha gaudit de major prestigi al país, seguint el sistema d’ensenyança espanyol.

En certa manera, Villas i Pascual segueixen un procediment similar al que ja van fer Xavier Brines i la mateixa Villas, quan el curs 2015-2016 va exercir com a directora adjunta després que s’acordés el traspàs del centre dels salesians a les Germandes de Sagrada Família, que ara aglutinen tots els centres congregacionals del país.

Etiquetes

Comentaris

Trending