Una quinzena de docents del Lycée se sumaran a la vaga convocada aquest dimarts a França

Serà la desena jornada de mobilitzacions en protesta per la reforma de les pensions impulsada per Emmanuel Macron

Comentaris

Façana del Lycée Comte de Foix.
Façana del Lycée Comte de Foix.

Una quinzena de professors del Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella, se sumaran aquest dimarts a la vaga convocada a França en protesta per la reforma de les pensions. Serà la desena jornada de mobilitzacions.

Aquest cop no hi ha cap acte convocat pels docents francesos, després de les dues darreres accions a la plaça de 'The Cloud', a l'avinguda Meritxell. Les vagues de professors d'aquest dimarts tindran poca incidència en el funcionament de l'escola. A França, però, s'espera una altra jornada tensa. A la darrera convocatòria de dijous passat contra la reforma de les pensions impulsada pel president francès, Emmanuel Macron, va acabar amb almenys 457 detinguts i 441 agents ferits, segons va informar divendres passat el ministre de l'Interior del país, Gerald Darmanin.

El dirigent va detallar que només a París es van detectar 903 incendis, sense tenir en compte incidents com els focs a l'ajuntament de Burdeos o l'assalt a edificis institucionals. Segons el govern francès, més d'un milió de persones van sortir al carrer a tot el país, mentre que els sindicats eleven la xifra a 3,5 milions.

Comentaris (1)

Trending