La mobilització dels docents d’educació física del Lycée no va tenir el suport unànime de la resta

Alguns professors no van deixar sortir els alumnes i altres els van aconsellar que no s'adherissin a la concentració d'aquest dimarts

La manifestació al seu pas per l'avinguda Salou.
La manifestació al seu pas per l'avinguda Salou.

La mobilització dels professors d'Educació Física (EPS) del Lycée Comte de Foix d'aquest dimarts no va comptar amb el suport total de la resta de docents. Els convocats van fer una marxa des de l'Estadi Comunal fins al centre educatiu per manifestar el seu malestar per la pèrdua de l'accés a aquest recinte i al Nacional per realitzar les classes d'educació física.

Alumnes que es volien sumar a la mobilització no ho van poder fer ja sigui perquè els seus professors no els van deixar sortir de l'aula o bé perquè els van desaconsellar que hi participessin. Això ha provocat la indignació d'alguns d'ells que consideraven que era important la seva adhesió com a part implicada i poder accedir a un servei públic d'educació de qualitat i la pràctica de l'esport en bones condicions com a complement a l'activitat a les aules.

Una imatge de la marxa.

Relacionat

Professors i alumnes del Lycée reclamen al carrer més espais per a l’esport escolar

La impossibilitat d'accedir a l'Estadi Nacional deixa el Lycée sense un dels seus esports més emblemàtics com és el rugbi que ha estat des de la creació de l'escola la pedrera del VPC Andorra i que ha donat jugadors que han arribat al Top-14 francès com Renaud Calvel, Tristan Labouteley que milita a les files de Perpinyà o l'actual director de Protecció Civil, Cristian Pons que va estar a Colomiers, un club de Pro D2.

 

Comentaris

Trending