Professors i alumnes del Lycée reclamen al carrer més espais per a l’esport escolar

Una marxa des del centre educatiu pel passeig del Riu fins al centre d’Andorra la Vella reivindica que es facilitin més estadis per als joves estudiants

Una imatge de la marxa.
Una imatge de la marxa.

Una marxa amb una cinquantena de persones, entre alumnes i professors del Lycée, desfilen pel passeig del Riu, des de les instal·lacions del centre educatiu i fins al centre d’Andorra la Vella, per reclamar poder disposar de més espais per a l’esport escolar. Consideren que els canvis que s’estan fent en la distribució dels equipaments públics del Principat està afectant la seva activitat esportiva.

Xiulets i pancartes són l’element que estan usant els joves i els seus docents per fer-se veure i sentir. I per reclamar a les administracions, especialment també a la francesa, que els doti de més recursos per poder fer activitat física, esportiva, en les millors condicions possibles.

El comú d'Andorra la Vella i el ministeri de Cultura i Esports els han ofert les instal·lacions de la Borda Mateu i dels Serradells. L'alternativa no és la millor tot i que l'assumiran malgrat que amb el desplaçament es reduirà considerablement el temps destinat a l'educació física. Els professors del Lycée han matingut diverses reunions amb les dues administracions però no n'hi ha cap més de programada.

Les instal·lacions del Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella compten amb un poliesportiu cobert que acull també el gimnàs, una piscina coberta i pistes poliesportiva

 

 

La manifestació al seu pas per l'avinguda Salou.

Relacionat

La mobilització dels docents d’educació física del Lycée no va tenir el suport unànime de la resta

Comentaris (12)

Trending