Més de 400.000 euros per millorar el Lycée a Ciutat de Valls i la Peletera

Govern adjudica les obres que han de permetre que els alumnes de tots dos centres educatius disposin de millors condicions, treballs que s’hauran d’enllestir en els pròxims mesos

Espai per estacionar els vehicles a la Peletera.
Espai per estacionar els vehicles a la Peletera.

El Govern ha aprovat obres per valor de més de 400.000 euros per millorar dos centres educatius del país. En concret, per un costat, s’actuarà a les instal·lacions del Lycée de Ciutat de Valls. Per l’altre, es faran treballs de condicionament a l’escola francesa de la Peletera, a Escaldes-Engordany.

L’objectiu, com ha explicat el portaveu del Govern, Guillem Casal, és “millorar les instal·lacions”. Així, per un costat, s’han adjudicat les obres de refecció a les dependències ara ocupades pel Lycée Comte de Foix a l’antiga escola espanyola de Ciutat de Valls. Costaran un total de 142.666,24 euros i s’han encarregat a l’empresa Construccions Purroy.

Per altra banda, es destinaran 270.775,09 euros a les obres de millora, aïllament i refecció de la coberta de l’escola francesa a Escaldes, coneguda popularment com la Peletera. Qui es farà càrrec dels treballs serà Construccions Modernes.

Etiquetes

Comentaris

Trending