Més de 300 preuniversitaris visiten l’UdA en la jornada de portes obertes

L'objectiu de la diada és donar a conèixer les instal·lacions del centre educatiu i l'oferta d'estudis que s'ofereix, coincidint amb les preinscripcions pel curs vinent

El dinar que s'ha dut a terme a la plaça de la Germandat amb motiu de la Diada universitària.
El dinar que s'ha dut a terme a la plaça de la Germandat amb motiu de la Diada universitària. Universitat d'Andorra

La Universitat d'Andorra ha pogut tornar a gaudir, després de dos anys sense per la pandèmia, d'una jornada de portes obertes perquè els futurs estudiants coneguin les instal·lacions i l'oferta educativa que ofereix. En aquesta ocasió han estat més de 300 alumnes de primer de batxillerat els que han participat en la diada que també ha comptat amb un espectacle de màgia i un dinar.

La 15a edició de la Diada universitària, una jornada de portes obertes del centre, ha permès que més de 300 alumnes de primer de batxillerat dels tres sistemes educatius del país coneguin les instal·lacions de la universitat pública andorrana i la seva oferta formativa i de serveis. Tots ells han gaudit d’un espectacle de màgia matemàtica i d’un dinar a la plaça de la Germandat, i han pres part en diferents tallers i presentacions dels bàtxelors presencials de l’UdA - Infermeria, Informàtica, Administració d’empreses i Ciències de l’educació- a càrrec d’estudiants i docents. Aquestes no són les úniques formacions que s’imparteixen a la universitat andorrana, sinó que s’hi han d’afegir el d’Administració i finances d’una durada de dos anys, quatre bàtxelors virtuals, dos màsters i el programa de doctorat.

Una jornada que s’ha recuperat després de dos anys d’aturada a causa de la covid-19 i que coincideix amb el període de preinscripcions, que cal recordar que estarà obert fins al juliol. De forma paral·lela l’entitat educativa també està duent a terme sessions informatives temàtiques per a totes les persones interessades a iniciar els estudis l’any que ve en el centre. Sobre aquest darrer punt, la setmana del 23 de maig es faran sessions presencials a les 19 hores -el dilluns, sobre l’àrea de ciències de l’educació; el dimarts, sobre informàtica; el dimecres, sobre infermeria; i el dijous, sobre l’àrea d’empresa-, mentre que la setmana del 30 de maig seran sessions en modalitat virtual, amb el mateix horari i la mateixa distribució per temàtiques.

Etiquetes

Comentaris

Trending