Marta Fonolleda tanca una etapa a la direcció de l’Aqua que va iniciar el 2016

El relleu anunciat el mes de gener s'ha fet efectiu i Isaac Galobardes passa a desenvolupar el càrrec de director

Comentaris

Marta Fonolleda.
Marta Fonolleda. ARXIU

Marta Fonolleda ha deixat de ser la directora de l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (AQUA), la institució de dret públic que té com a finalitat garantir la qualitat de l'educació superior que es desenvolupa al país i de validar els seus plans d'estudi. Fonolleda va anunciar la seva marxa el 25 de gener i ja s'ha fet efectiu el relleu amb Isaac Galobardes. Fonolleda ha plegat per motius personals i professionals.

Fonolleda s'ha mostrat en un missatge a les xarxes socials, "agraïda d’haver tingut aquesta oportunitat d’aprenentatge i per per la confiança rebuda durant aquests anys al capdavant" i assegura que el seu substitut farà una molt bona feina.

Isaac Galobardes,doctor en enginyeria civil de 39 anys, ja formava part de l’equip de l’Aqua, assistint a múltiples certàmens en representació de l’agència, especialment els darrers temps, amb Fonolleda de baixa per maternitat. Els mandats de direcció de l’AQUA són de quatre anys renovables una vegada i la renovació de Marta Fonolleda es va produir l’octubre del 2020

L'equip es completa amb Paula Przybylowicz Vidal i Lisa Cruz Lackner.  La celebració de les proximes eleccions generals del 2 d'abril també provocarà altres canvis al comitè director ja que, per exemple, Ferran Costa no continuarà al consell general. 

Comentaris

Trending