Govern extingeix els sis plans d’estudi que havia ofertat la Universitat Oberta la Salle

La mesura es pren després del tancament del centre i afecta dos bàtxelors, tres màsters i un programa de doctorat

Un moment de l'acte d'inauguració de la Universitat Oberta la Salle.
Un moment de l'acte d'inauguració de la Universitat Oberta la Salle.

El Govern ha fet un dels darrers passos per certificat la desaparició de la Universitat Oberta La Salle. El centre va decidir tancat l’activitat fa uns mesos i el procés s’ha anat completant, principalment amb la derogació de la llei que va autoritzar la seva activitat. Ara, s’han extingit els plans d’estudis aprovats durant els anys de funcionament.

El BOPA ha publicat aquest dimecres l’edicte que anul·la aquestes titulacions. En el seu dia, a petició del centre, es van validar i aprovar fins a sis: dos bàtxelors (disseny multimèdia i informàtica), tres màsters (administració d’empreses, gestió de negocis digitals i humanitats) i un programa de doctorat. Tots ells van rebre, en el seu dia, el preceptiu permís de l’executiu per a ser impartits a Andorra.

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, es dirigeix cap al faristol del Consell General.

Relacionat

La Universitat La Salle abaixa la persiana amb 79 títols oficials atorgats

Ara, un cop tancat el centre, calia deixar-los sense efecte. L’edicte extingeix els sis plans d’estudi. La mesura, que entrarà en vigor aquest dijous, confirma la desaparició definitiva d’un dels primers centres d’ensenyament superior privats que es va instal·lar al Principat.

Comentaris (1)

Trending