El Govern congela novament els preus de les matrícules de les formacions de l’UdA

El decret de preus públics per a les formacions estatals de la Universitat d'Andorra no aplicarà tampoc l’actualització de l’IPC

Una classe a la Universitat d'Andorra.
Una classe a la Universitat d'Andorra. UdA

El Govern ha aprovat els preus de les matrícules de les formacions reglades de la Universitat d’Andorra pel curs acadèmic 2022-2023. Novament, els imports es mantenen inalterats i tenen el mateix cost que el curs actual. El decret de preus públics per a les formacions estatals de l’UdA no aplicarà tampoc l’actualització de l’IPC.

Cal tenir en consideració que el preu del crèdit s’incrementa un 50% si ja s’ha cursat a l’UdA una titulació del mateix nivell. El mateix increment s’aplica també en el cas de la tercera i següents matrícules de la mateixa assignatura o mòdul. Així, el preu del crèdit oscil·la del crèdit entre els 20 i els 31,55 euros depenent dels estudis. Els del doctorat són de 750 euros per semestre amb dedicació a temps complet.

La Universitat d'Andorra té una oferta formativa que completa els tres graus acadèmics universitaris (bàtxelor, màster i doctorat). Les titulacions que ofereix de primer cicle (bàtxelors de 3 anys – 180 crèdits europeus), de segon cicle (màsters de 2 anys – 120 crèdits europeus) i de tercer cicle (doctorat), tant presencials om virtuals, se centren principalment en els àmbits tecnològic, d’empresa, de salut, d’educació i de dret. Totes les titulacions que s’imparteixen estan adaptades a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES) i reconegudes als països que en formen part.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending