França ajorna les proves de l'especialitat de batxillerat que inclouen el Lycée Comte de Foix

Programades els dies 14, 15 i 16 de març, es faran finalment l'11, 12 i 13 de maig perquè no s'ha pogut completar el programa de les assignatures a causa de la pandèmia

Comentaris

Una imatge de l'exterior del Lycée.
Una imatge de l'exterior del Lycée. Toni Solanelles

Els alumnes de Terminale i els seus professors del Lycée Comte de Foic poden respirar tranquils. El ministeri d'Educació Nacional ha anunciat aquest divendres al migdia l'ajornament de les proves de l'especialitat de batxillerat. Programades els dies 14, 15 i 16 de març, les proves escrites finalment es faran els dies 11, 12 i 13 de maig. 

 Les proves d'avaluació de capacitats experimentals es faran els dies següents, afegeix el ministeri en un comunicat. Els sindicats van reclamar aquest ajornament, per l'endarreriment en el programa de les diferents assignatures per absències i tancaments de classes vinculats a la pandèmia de la Covid-19.

Les proves avaluen les dues especialitats escollides pels estudiants de Terminale en el marc de la reforma del batxillerat. La resta del calendari no ha canviat: la prova de filosofia es farà el 15 de juny, i l'anomenat 'Gran Oral' s'organitzarà entre el 20 de juny i l'1 de juliol.

Comentaris

Trending