Les escoles de Sant Julià escolleixen els components del Consell d'infants

Han estat unes eleccions diferents ja que no s’han celebrat a Casa Comuna però s'han dut a terme amb la mateixa il.lusió per millorar la parròquia

Alumnes de l'escola andorrana després de la votació d'aquest dilluns.
Alumnes de l'escola andorrana després de la votació d'aquest dilluns. Comú de Sant Julià de Lòria

L'escoles andorrana i francesa de Sant Julià de Lòria han escollit aquest dilluns les conselleres i consellers del 13è Consell d’Infants. Han estat unes eleccions diferents ja que no s’han celebrat a Casa Comuna però s'han dut a terme amb la mateixa il.lusió per millorar la parròquia i oferir propostes pels infants.

Tot i que el consell està format per alumnes de cinquè i sisè de primaria, l'escola francesa de Sant Julià només compta amb cursos fins a cinquè i per això renova els quatre representants cada any mentre que de l'andorrana se'n renoven dos i els altres dos repeteixen. En total el consell estarà format per vuit components.

El funcionament del Consell d'infants del comú de Sant Julià de Lòria indica que, un cop constituït, caldrà deixar un temps prudencial perquè els consellers es puguin reunir internament abans de trobar-se amb la tècnica d'Infància i Joventut del comú, Lídia Rebés, amb qui treballaran i debatran els temes conjuntament abans no els presentin en el ple que es portarà a terme ja durant l'any vinent.

Comentaris

Trending