Desconfinades dues aules de primària del Sant Ermengol

Es tracta de dues classes de convivència de segon i de tercer que podran tornar aquest dilluns a l'activitat lectiva al centre

Pati del col·legi Sant Ermengol, un dels centres amb més afectació.
Pati del col·legi Sant Ermengol, un dels centres amb més afectació. Altaveu

El Col·legi Sant Ermengol ha anunciat per mitjà de les xarxes socials que aquest dilluns tornaran a l'activitat docent en el centre educatiu dues classes de segon i de tercer de primària. El centre tenia cinc classes confinades amb una cinquantena d'alumnes.

Hi ha 22  classes que estan confinades en els tres sistemes educatius.També baixa el nombre d'aules confinades totalment, que passen de setze a catorze. N'hi ha que ho estan completament, altres que tenen algun alumne aïllat i finalment, que les estan en vigilància passiva. Aquest dilluns també es posa en marxa el reforç en el Bus Lliure.

Hi haurà un vehicle més en els trajectes d’Arinsal, d’Encamp i d’Ordino a La Margineda i d’Ordino a Andorra la Vella. També s’augmentaran les freqüències entre les 7 i les 8 h del matí a l’L5 (Arinsal) i entre les 7:30 i les 8 h en el servei del Bus Exprés de Sant julià de Lòria direcció Escaldes- Engordany. L'objectiu és que els els busos no vagin  tan plens i que els escolars no s'hagin d'esperar a la parada, evitant, d'aquesta manera les aglomeracions.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending