La darrera tesi doctoral de l’UdA analitzarà el seu bàtxelor en Ciències de l’educació

La doctoranda Blanca Carrera farà la defensa del seu treball el pròxim 17 de desembre al centre universitari de Sant Julià de Lòria

Façana de la Universitat d'Andorra.
Façana de la Universitat d'Andorra. Altaveu

La doctoranda, Blanca Carrera, defensarà la seva tesi el pròxim 17 de desembre, a la Universitat d’Andorra. El treball porta el títol ‘La formació inicial de mestres des d’un enfocament competencial i plurilingüe: estudi de cas del bàtxelor en Ciències de l’educació de la Universitat d’Andorra’.

La darrera tesi doctoral defensada a l’UdA farà un estudi d’un dels seus propis bàtxelors, concretament el de Ciències de l’educació. La doctoranda, Blanca Carrera, la defensarà el 17 de desembre a les 11 h, a la sala d’actes del centre universitari de Sant Julià de Lòria. Les directores del treball han són Montserrat Casanovas i Alexandra Saz.

El tribunal que hi serà present a la defensa estarà composat per: Jordi Coiduras, de l’UdA, com a president; Juan González, de la Universitat de Girona, com a secretari; Eugenio Astigarraga i Arantza Ozaeta, de Mondragon Unibertsitatea i Anna Fornés, de la Universitat de Barcelona, com a vocals.

Etiquetes

Comentaris

Trending