El curs escolar 2023-24 s’iniciarà l’11 de setembre

L’alternança dels períodes lectius i de descans es determinen en funció dels ritmes biològics dels alumnes i de l’organització pedagògica

Un alumne al pati de l'Escola andorrana de Sant Julià de Lòria.
Un alumne al pati de l'Escola andorrana de Sant Julià de Lòria.

El Govern ha aprovat aquest dimecres,el decret dels calendaris de dies festius i vacances escolars per als cursos 2023-2024 i 2024-2025 per a totes les escoles del país. Així, l’alternança dels períodes lectius i de descans es determinen en funció dels ritmes biològics dels alumnes i de l’organització pedagògica.

El portaveu de l’executiu, Eric Jover, ha apuntat que també es tenen en compte aspectes de la realitat socioeconòmica d’Andorra, com les previsions d’afluència turística i de trànsit en dies concrets. El calendari s’ha treballat des del ministeri amb els representants dels tres sistemes educatius amb la finalitat de recollir el màxim de suggeriments.

D'aquesta manera, el curs escolar 2023-24 començarà l'11 de setembre i les activitats es tancaran el 28 de juny.  Del dilluns 24 al divendres 28, els centres de segona ensenyança, batxillerat i formació professional podran organitzar l’horari dels alumnes d’acord amb les especificitats acadèmiques. Cada escola compta, a més, amb el dia festiu de la parròquia. En cas que aquest dia s’escaigui en un dia festiu, no es pot recuperar.

A banda, s’habiliten dies en jornada intensiva als centres de segona ensenyança, batxillerat i formació professional: del dijous 12 d’octubre al divendres 12 d’octubre del 2023. Del dimecres 6 de desembre al dijous 7 de desembre del 2023 i el dimecres 27 de març del 2024.

Comentaris (4)

Trending