La Covid posa 103 aules amb algun tipus d'aïllament

N'hi ha 58 tancades totalment 18 parcialment, 21 en vigilància total i sis en passiva mentre que el tancament de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp es pot allargar dos dies més

Comentaris

Una aula d'una escola del país.
Una aula d'una escola del país. Altaveu

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla detallat que aquest dijous 103 aules amb algun tipus d'aïllament a causa de la Covid-19. Ha avançat que el tancament de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp es pot allargar dos dies més per fer-lo arribar fins a les vacances de Tots Sants.

Hi ha 58 aules tancades totalment 18 parcialment, 21 en vigilància total i sis en passiva, segons les dades del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior. Hi ha aules aïllades a totes les escoles. La ministra ha justificat que s'allargui el tancament de l'escola d'Encamp perquè després de les vacances es pugui normalitzar totalment la situació i es puguin fer les classes amb regularitat.

Vilarrubla ha fet una valoració positiva del retorn a l'escola en la part emocional però s'ha detectat que hi alumnes que necessiten més suports. També s'està efectuant una formació emocional pels docents. A més, hi ha l'hora extra per ajudar en aquest tema i que continuarà fins al Nadal.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending