Veïns de Santa Coloma es queixen dels ‘botellons consentits’

En casos molt puntuals, alguns locals més enllà de l’horari d’obertura ‘toleren’ el consum de begudes alcohòliques en les immediacions de l’establiment

Joves a la porta d'un establiment formalment tancat a l'avinguda Santa Coloma aquesta passada matinada.
Joves a la porta d'un establiment formalment tancat a l'avinguda Santa Coloma aquesta passada matinada.

Veïns de Santa Coloma estan molestos i es queixen d’alguns casos concrets de ‘permissivitat’ volguda de consums d’alcohol a l’exterior d’establiments més enllà dels horaris d’obertura dels locals d’oci i restauració. Els denominen ‘botellons consentits’ i generen soroll -en alguns casos petits aldarulls encara que no consta que hagi estat la situació d’aquesta passada matinada- i molèsties a aquells altres veïns que miren de descansar, de dormir.

L’horari de tancament actual dels locals, degut a la situació sanitària, clou a la 1 de la matinada. Però una bona estona després, en alguns punts en aquest cas de l’avinguda Santa Coloma, encara hi ha joves arremolinats en les immediacions d’algun establiment que, tot i estar formalment tancat, suposadament ‘permet’ el consum de begudes en el seu exterior. Els veïns queixosos reconeixen que la situació no és fàcil, i admeten que la retallada d’hores d’obertura dificulta, en alguns casos, l’eventual recuperació econòmica atès que es deixa de poder atendre clients que a certes hores encara estarien consumint.

Però que aquest fet no pot anar en contra del descans veïnal, traslladant el rebombori que en altres temps hauria quedat dins el local i en gran mesura apaivagat, al carrer, alhora que, recorden, també s’acaba convertint en una mena de competència deslleial respecte d’aquells establiments que respecten al peu de la lletra les consignes normatives vigents.

Comentaris (5)

Trending