La Unió de Bars s’afarta d’Economia i donarà suport a qualsevol acció de protesta

El col·lectiu que aglutina uns dos-cents establiments a tot el país afirma que a diferència de la concentració de fa unes setmanes, aquest cop sí que farà costat a mobilitzacions

L'emblema de la Unió de Bars.
L'emblema de la Unió de Bars.

Si amb el ministeri de Salut hi ha hagut una relació fluïda s’hagin atès o no les demandes fetes pels responsables de bars organitzats al tomb de la Unió de Bars, amb el ministeri d’Economia això no ha estat així. I cansats de ‘pidolar’ un contacte bilateral per tal d’agilitzar tràmits burocràtics i gestionar ajuts, el col·lectiu que aglutina uns dos-cents establiments a tot el país ha anunciat que a partir d’ara donarà suport a qualsevol acció de protesta vist que l’administració no fa la feina que se li suposa.

Els responsables de la Unió de Bars, més enllà de fer pública una mena de circular, també han explicat que hi ha diferents persones del sector que els demanen l’impuls d’accions o mesures, però “nosaltres no tenim ni el pulmó financer ni la logística per organitzar res”, recorda un dels portaveus del col·lectiu, Fran Medina, que hi afegeix que sí que estan en condicions, però, de secundar qualsevol mobilització que faci una reclamació justa i legítima per al col·lectiu.

Si fa unes quantes setmanes no van donar suport a la concentració que hi va haver davant de Govern, recorden, és perquè tot just s’havien iniciat unes converses, unes negociacions, que, poc o molt, han donat el seu fruit. Ara, el pas que s’havia de donar amb el ministeri d’Economia s’ha encallat i, per tant, la situació ha canviat. I que se’ls asseguri que “a partir del gener hi ha una nova llei no ens val. Els establiments tancaran pel que ha passat l’octubre, el novembre o el desembre, que ens els hem hagut de menjar i no ens donen cap solució”.

Comentaris (1)

Trending