Els turistes francesos deixen una ocupació del 80% el darrer cap de setmana

El pont de l’Armistice ha fet que els hotels hagin enregistrat unes molt bones xifres, superant el 50% de dilluns a divendres

Comentaris

Dos dels hotels d'Andorra la Vella.
Dos dels hotels d'Andorra la Vella.

El turista francès ha sigut el protagonista de les ocupacions el darrer cap de setmana. La bona afluència, gràcies al pont de l’Armimstice, ha deixat dades molt positives, amb més del 80% el cap de setmana i també per sobre del 50% de dilluns a divendres. Aquestes xifres han sigut fins i tot millors que en el pont de Tot Sants.

La Unió Hotelera d’Andorra (UHA) ha enregistrat unes molt bones ocupacions, tant en cap de setmana, com entre setmana. “S’ha notat una bona afluència de turistes francesos”, han assegurat. De fet, els enregistraments als establiments del país han superat les xifres del pont de Tots Sants. De dissabte a diumenge s’ha tingut un 81,26% de mitjana, i de dilluns a divendres un 52,25%.

El mes de novembre és un dels més baixos pel que fa a turisme en Andorra, i queden per davant dos caps de setmana abans de la temporada d’hivern. Sobretot, abans de la festivitat de la Puríssima a Espanya, que també portarà visitants del país veí. Des de l’UHA esperen tenir xifres “correctes i arribar en les millors condicions”.

Etiquetes

Comentaris

Trending