La Trobada Empresarial al Pirineu debatrà sobre el reinici de l'economia

L'acte es farà de manera virtual i comptarà amb diferents conferències i taules rodones on es podran fer preguntes i interactuar amb els ponents

Inauguració de la Trobada Empresarial del 2019.
Inauguració de la Trobada Empresarial del 2019. Altaveu

La 31a Trobada Empresarial al Pirineu es durà a terme de manera virtual aquest dijous de les 16 a les 19.30 hores. La trobada porta per títol' Reiniciem l'economia' i comptarà amb diferents conferències i taules rodones en línia on es podran fer preguntes i interactuar amb els ponents.

L'esdeveniment serà gratuït i estarà obert a tothom que s'hagi registrat prèviament. La 31a Trobada Empresarial al Pirineu estava prevista per a l'11 i 12 de juny, tot i que va quedar posposada arran de la pandèmia  de la Covid-19, i  finalment se celebrarà en una tarda de manera virtual.

Hi participaran professionals de prestigi com Xavier Marcet, president de Lead To Change; Daniel Lacalle, doctor en Economia i gestor d’inversions; Josep Oliver, catedràtic emèrit d’economia aplicada a la Universitat Autònoma de Barcelona; Rubén Martínez, Director de Desenvolupament Organitzatiu i expert en la indústria 4.0. i talent; José M. Roger Ezpeleta, President de Nice Tech, i José Bogas, conseller delegat d’Endesa.

La inauguració serà a càrrec de Pere Aragonès, vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya i, com en anteriors edicions, Vicenç Voltes, president de la Trobada Empresarial al Pirineu donarà la benvinguda als assistents i el periodista Josep Puigbó conduirà i moderarà l’acte.

La Trobada Empresarial del Pirineu va néixer el juny de 1990 per iniciativa d’un grup d’empresaris i professionals lleidatans per donar resposta a les inquietuds del sector econòmic i empresarial. La trobada es caracteritza per la presència d’una variada i plural representació d’empresaris, emprenedors i professionals de Lleida, dels territoris que envolten el Pirineu i les successives incorporacions des de la resta de Catalunya, la franja d’Aragó i el Principat d’Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending