Els TPV ja disposen de la nova funcionalitat d’accessibilitat

Els terminals de tecnologia Android ofereixen una adaptació per a les persones amb discapacitat visual, després de múltiples queixes de persones amb visió reduïda

El client d'un establiment pagant amb targeta en un TPV nou.
El client d'un establiment pagant amb targeta en un TPV nou. G. P.

Els terminals de punt de venda (TPV) gestionats pels bancs andorrans ja disposen de la nova funcionalitat que permet a les persones amb visió reduïda o amb discapacitat visual donar conformitat a l’operació de pagament realitzada a través de la targeta de crèdit o dèbit.

La nova funcionalitat activa un àudio descriptiu que, a través d’una seqüència de comandaments de veu, indica la posició del teclat dins en el propi TPV per tal que la persona pugui efectuar el pagament amb total seguretat. Així mateix l’àudio retransmet l’import de l’operació de pagament corresponent, novetat respecte els antics TPV on la persona havia de donar conformitat a la transacció sense poder validar que l’import fos el correcte.

El client d'un establiment pagant amb targeta en un TPV nou.

Relacionat

Es busca una fórmula alternativa als TPVs tàctils que no poden fer servir els invidents

El model de terminal que s'ha instal·lat a Andorra és el mateix que s'està implantant als països veïns. Els comerços tenen a la seva disposició una guia d’ús per conèixer totes les possibilitats que els dona el nou terminal de pagament. Andorran Banking ha acabat resolen els problemes de funcionalitat després de diverses queixes d’usuaris amb problemes de visió o col·lectius que els aglutinen.

Comentaris

Trending