Tall al servei de televisió per fibra òptica per actuacions de millora a la xarxa

La intervenció es realitzarà aquesta matinada, entre la una i les dues; mentre que, a partir del dimecres i fins dilluns, els treballs de manteniment a la TDT poden provocar interrupcions en les emissions que es veuen a Encamp

Menú de televisió d'Andorra Telecom.
Menú de televisió d'Andorra Telecom. Altaveu

Els usuaris de televisió per fibra d’Andorra Telecom patiran aquesta propera matinada un tall del servei, segons s’ha informat des de la companyia. El motiu serà la implementació d’una sèrie de millores a la xarxa. A banda, des de dimecres dia 7 i fins al proper dilluns, dia 12, es faran treballs de manteniment al servei de TDT que pot provocar petites interrupcions a Encamp.

Pel que fa al servei de fibra òptica, el tall tindrà lloc aquesta matinada, entre l’una i les dues. El servei patirà una interrupció i, per tant, no es podran veure els canals en directe. En canvi, sí que es podrà recuperar el contingut dels darrers set dies.

Des de la companyia es recorda que el que sí que estarà disponible serà la possibilitat de seguir els canals en directe a través de la plataforma de continguts de Movistar+. S’indica que, un cop acabada la intervenció, els serveis tornaran a funcionar amb normalitat.

A banda, Andorra Telecom també preveu engegar treballs de manteniment de la xarxa de televisió via TDT. Aquests començaran el dimecres i s’allargaran fins al dilluns, entre les vuit del matí i dos quarts de cinc de la tarda. Aquesta tasca podria provocar interrupcions de mantera puntual en les emissions, que afectarien la parròquia d’Encamp.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending