Sorteig per determinar el notari que formalitza cadascun dels cinc edifics adquirits per Govern

El país compta amb cinc professionals i el president de l’organisme, Joan Carles Rodríguez Miñana, explica que s’ha decidit que cadascú oficialitzi una de les operacions i, probablement, aquest dimarts serà quan es determinarà

L'hotel Hermus, a Encamp.
L'hotel Hermus, a Encamp.

Govern feia oficial fa unes setmanes l’adquisició de cinc edificis entre hotels i blocs de pisos per reformar-los i posar-los al mercat de lloguer a preu assequible. Ara, el contracte d’arres amb els propietaris dels immobles s’ha de formalitzar en la compravenda davant notari. Des de l’executiu es va demanar a la Cambra de Notaris com es volia procedir i, segons el president, Joan Carles Rodríguez Miñana, aquest dimarts es podria fer el sorteig per determinar quina operació farà cadascú, tenint en compte que al país hi ha cinc notaris.

Sorteig davant notari per decidir quin professional donarà fe de la compravenda de cadascuna de les cinc propietats, entre edificis i hotels, ha adquirit recentment per reformar-les i convertir-les en habitatges de lloguer a preu assequible. Fa uns dies es van anunciar al BOPA les unitats de construcció que s’havien comprat i les quatre en règim de lloguer.

El president de la Cambra de Notaris, Joan Carles Rodríguez Miñana, ha explicat que el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, els va enviar una carta per demanar com es volia procedir a l’hora d’escripturar les propietats i ha agraït aquest gest de deferència, tenint en compte que són cinc infraestructures i cinc notaris exercint al país. “Vaig preguntar si hi havia algun dels venedors era client d’algun dels professionals per si es sentia més còmode”, ha expressat. Un cop s’ha vist que no hi ha hagut cap petició expressa, s’ha decidit fer un sorteig. Com que Rodríguez Miñana ha estat fora aquests dies, el sorteig es podria fer aquest mateix dimarts, “ja sigui de manera presencial o telemàtica”. Explica que “un cop es conegui el notari que formalitzarà cada operació, s’anunciarà al Govern perquè prepari tota la documentació”.

L'hotel Arbella i l'altre edifici que es quedarà Govern, en aquest cas arrendat, per fer pisos de lloguer.

Relacionat

3,5 milions per l’hotel Arbella a Ordino i 3,15 per l’Hermus a Encamp per fer pisos de lloguer

L’executiu ha destinat 17 milions d’euros (10,6 milions per a la compra i 6,6 milions per als lloguers) per posar 147 pisos al mercat de lloguer a preu assequible, tot i que la intenció és adquirir dos edificis més per arribar als 186 immobles. Els ja comprats, dos es troben a Ordino, un a Encamp, un altre a Ordino, un a Canillo i el darrer a Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending