Sis empreses del Principat ofereixen feina a 65 residents a l’Alt Urgell que en busquen

Andbus, Caldea, Centre Comercial Andorrà, Grup Pyrénées, Inditext Andorra i Viladomat han participat al ‘workshop’ ocupacional de la Seu d’Urgell, on s’han realitzat 195 entrevistes

Un moment de la jornada.
Un moment de la jornada. ajuntament de la seu

Sis de les disset empreses que han participat aquest dilluns en un ‘workshop’ ocupacional a la Seu d’Urgell eren andorranes. S’han realitzat 195 entrevistes als 65 demandants de feina. Entre totes les companyies empresarials participants, s’oferien quaranta posicions de treball. El ‘workshop’ ha tingut llot durant tot el matí d’avui al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), a la capital urgellenca.

De les disset empreses participants, com s’ha dit, sis són del Principat d’Andorra (Andbus, Caldea, Centre Comercial Andorrà, Grup Pyrénées, Inditext Andorra i Viladomat), mentre que les altres onze empreses de la comarca de l’Alt Urgell (Archimedes, Carns i Elaborats Cerdanya, DISSEU, Taurus, Hotelet Estamariu, Heura Perruqueria i Estètica, Organyà Park, Iphard Euro, Mafriseu, Peusa i Ribalaiga).

El Workshop Ocupacional està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consorci Alt Urgell Cerdanya, amb el suport del Servei Català d’Ocupació i el Govern d’Andorra. La trobada laboral es va iniciar el passat divendres amb una jornada informativa que va constar de tres xerrades sobre temes fiscals i laborals relacionats amb el treball transfronterer a Andorra.

Comentaris

Trending