La segona edició de l’Enfira’t supera els 3.000 visitants

La zona de restauració, que era una de les novetats d’enguany, registrava només dissabte 2.000 persones i des del comú s’ha garantit la seva continuïtat amb la festa del pop

Visitants passejant per l'Enfira't
Visitants passejant per l'Enfira't Comú d'Encamp

La fira multisectorial d’Encamp ha superat els visitants de la primera edició. Durant aquests dos dies han visitat els 80 expositors més de 3.000 persones. El conseller de Turisme i reactivació Econòmica del comú encampadà, Nino Marot, ha fet una valoració molt positiva i assegura que “el certamen es mantindrà al maig com a tret de sortida de les activitats de primavera-estiu”.

La segona edició de l’Enfira’t ha millorat la primera i, segons el balanç fet pel comú, durant dissabte i aquest diumenge més de 3.000 persones han omplert cel centre del poble. Sense anar més lluny, ahir, només la zona de restauració superava els 2.000 visitants. Cal recordar que aquesta ha estat una de les novetats d’enguany i, “en vista de la gran acollida que ha tingut es mantindrà l’any vinent amb la festa del pop”, ha subratllat Marot.

El conseller ha recordat que la fira “és un esdeveniment ideal per visualitzar el teixit empresarial, social i cultural de la parròquia i, per tant, una bona acció de reactivació econòmica”, també ha remarcat que “l’Enfira’t compleix amb aquest doble objectiu de visualitzar i reactivar”. En aquesta edició hi ha hagut 80 estands, un 15% més que el 2022

La fira continuarà oberta fins a les 20 h del vespre i per aquesta tarda es preveu una exhibició de Kung fu i tai chi, una sessió de cycling amb Eloi Pérez, la darrera visita teatralitzada a la Mosquera amb la Companyia Andandarà i les visites guiades al museu Casa Cristo.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending