Les restriccions en la restauració disparen la contractació de ‘packs’ de futbol d’Andorra Telecom

A l’octubre, i coincidint amb el decret de mesures per frenar el coronavirus, es van registrar fins a 145 altes del paquet de lliga espanyola, més del doble que al setembre, quan va començar el campionat

El menú de televisió d'Andorra Telecom.
El menú de televisió d'Andorra Telecom.

Andorra Telecom ha detectat al llarg d’aquest octubre com es disparaven els clients que contractaven els paquets de futbol que ofereixen via televisió per fibra òptica. De fet, el nombre d’altes ha estat més del doble que les registrades al setembre. La dada coincideix, justament, amb les mesures decretades pel Govern per frenar l’expansió del coronavirus que van afectar de forma directa bars i restaurants.

Així, i segons les dades facilitades des de la companyia de telecomunicacions, al llarg d’aquest mes són 145 els clients que han contractat el paquet que permet veure els partits de la lliga espanyola, tan de Primera com de Segona Divisió. La dada contrasta amb els 69 que es van donar d’alta durant el setembre. Cal recordar que el campionat espanyol va donar inici el cap de setmana del 12 i el 13 del mes passat i, per tant, seria més lògic que fos llavors quan s’haguessin produït més peticions.

Per ara, el nombre de contractes per a l’emissió de futbol a locals públics es manté: una seixantena

A banda, també s’ha registrat un ritme important de persones que han agafat el paquet Lliga de Campions, que permet veure partits de diferents lligues europees així com les dues competicions continentals. En concret, són 55 les altes registrades per poder seguir aquest canal.

Aquest bon ritme coincideix amb el fet que Govern decretés el tancament de tots els bars, que només poden oferir servei per emportar o a domicili, i la limitació d’horari dels restaurants (de dotze a quatre del migdia i de set del vespre a dotze de la nit). Són moltes les persones que, fins llavors, preferien anar a aquests establiments a veure els partits i que, ara només tenen l’opció de veure’ls a casa. Això explica, segons les fonts d’Andorra Telecom consultades, aquesta pujada de nous usuaris.

En canvi, les mesures restrictives no han provocat, per ara, baixes en els establiments que tenen contractats el paquet de televisió i futbol específicament previst per a locals públics. Es mantenen una seixantena de contractes fets, xifra que, s’assegura des de la companyia es manté, de moment, estable. Caldrà veure si amb l’allargament de les restriccions anunciat pel Govern aquesta dada comença a disminuir.

Comentaris (1)

Trending