Reclamen a la banca la creació d’un compte de subsistència que no porti comissions associades

L’ACU ja ha mantingut contactes amb l’Andorran Banking per avaluar la possibilitat d’establir un dipòsit que sols serveixi per cobrar la nòmina

Lliurant bitllets a finestreta.
Lliurant bitllets a finestreta. ARXIU

L’Associació de Consumidors i Usuaris (ACU) està duent a terme contactes diversos, i especialment a l’associació patronal bancària Andorran Banking, per tal que els seus associats avaluïn la possibilitat de crear un compte denominat de subsistència o bàsic que no porti comissions associades. S’evitaria d’aquesta manera les moltes dificultats que tenen algunes persones atès que és obligatori cobrar els salaris per transferència bancària.

Justament, i en el marc de la memòria d’activitats referents al 2020, l’ACU remarca que s’ha reunit darrerament amb la patronal bancària justament per avaluar la posada en marxa de l’esmentat dipòsit que “no li costi diners al client” veient que per llei s’ha de cobrar el sou “obligatòriament en un compte bancari”. L’esmentat dipòsit hauria de servir “solament per cobrar la nòmina”.

A més a més, l’ACU està acabant de realitzar un estudi de les comissions que la banca andorrana cobra als seus clients. Aquest treball no només pretén posar sobre la taula quines són aquestes despeses, sinó també explicar per quin motiu es cobren i revisar si són correctes.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending