Prop de 4.000 portuguesos s’aplegaran al festival ‘Sumol Snowtrip’ al Pas de la Casa

Allotjaments turístics i hotels esperen aquesta darrera cita de la temporada d’hivern, que tindrà lloc del 10 al 16 d'abril i els packs preparats des de l'organització oscil·len entre els 509 i 719 euros

Presentació del Festival 'Sumol Snowtrip'
Presentació del Festival 'Sumol Snowtrip'

El Pas de la Casa tancarà la temporada d’hivern amb el festival de música electrònica ‘Sumol Snowtrip’ que tindrà lloc del 10 al 16 d’abril. Les previsions del sector turístic és que aplegui entre 3.000 i 4.000 turistes portuguesos que també aprofitaran per fer la darrera esquiada, tenint en compte que les pistes d’esquí del Pas de la Casa-Grau Roig tancaran, precisament el diumenge de la setmana vinent.

El poble encampadà tindrà una bona afluència turística amb l’arribada de fins a 4.000 portuguesos al festival ‘Sumol Snowtrip’. Els allotjaments turístics i els hotels aprofitaran aquest esdeveniment per tancar la temporada. Al web del festival s’ofereixen paquets a partir de 509 euros fins als 719 amb diverses opcions d’allotjament, ja sigui en apartaments turístics o hotels de 3 o 4 estrelles. Hotelers consultats per l’Altaveu manifestesn que “és una bona manera per cloure l’hivern i es preveu molt ambient al Pas”.

Des del sector de les agències de viatges receptores asseguren que han tingut bastanta demanda de turistes portuguesos per venir la setmana vinent a aquest festival i que aprofitaran per fer la darrera esquiada de la temporada, tenint en compte que el domini del Pas de la Casa tancarà el 16 d’abril.

La demanda per fer les últimes baixades venen també del mercat espanyol i francès i segons la vicepresidenta de l’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra, Maica Terrones, “el fet que la neu a les estacions més properes a Andorra no sigui millor que la d’aquí ha provocat un increment de la demanda per aquests dies festius”.

Comentaris (4)

Trending