La presidenta d’Andblockchain reclama la creació d’un gran nucli tecnològic a Andorra

Marta Ambor creu que el país necessita un lloc per acollir empreses que es dediquin als actius digitals

Comentaris

La presidenta d'Andblockchain, Marta Ambor.
La presidenta d'Andblockchain, Marta Ambor. ALTAVEU

La presidenta d'Andblockchain, Marta Ambor creu que Andorra necessita un lloc per acollir empreses que es dediquin als actius digitals, el que es defineix com hub o gran nucli tecnològic. Ambor afirma que Andorra desperta un gran interès en aquest tipus de companyies i opina que seria molt important disposar d'aquest hub tecnològic.

La presidenta d'Andblockchain ha fet les declaracions en el marc de la vuitena edició del Block World Tour que està fent al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria.  

Els hubs tecnològics poden definir-se com a concentracions d’empreses, l’activitat de les quals es relaciona amb la tecnologia de manera directa o indirecta. Aquestes concentracions empresarials acostumen a ocupar una zona geogràfica concreta. La clau dels hubs tecnològics és que tant start-ups com empreses de grandària considerable comparteixen el mateix espai, generant un ecosistema emprenedor. Sovint, disposen d’espais d’oficines compartits, que s’ofereixen a un cost relativament baix per a projectes empresarials tecnològics.

Com a resultat, els hubs tecnològics promouen la col·laboració i la circulació de talent des de diversos àmbits diferents: tant programadors com enginyers, experts en màrqueting i publicitat o dissenyadors, entre altres. L’ambient cooperatiu contribueix a generar estratègies comuns i donar suport a les iniciatives més arriscades.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending