Els premis CEA recullen 127 candidatures, una xifra superior a la darrera edició

Els guardons volen premiar la tasca de les empreses andorranes que treballen dia a dia amb criteris de sostenibilitat, igualtat i impuls del desenvolupament econòmic nacional

Acte de lliurament dels premis CEA 2020.
Acte de lliurament dels premis CEA 2020. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Un total de 127 candidatures aspiren a guanyar algun dels Premis CEA 2022. Uns guardons que volen premiar la tasca de les empreses andorranes que treballen dia a dia amb criteris de sostenibilitat, igualtat i impuls del desenvolupament econòmic nacional. La xifra és lleugerament superior a la registrada en la passada edició dels Premis CEA, celebrada l’any 2020.

Opten als premis totes les empreses del Principat, siguin o no membres de la CEA. La presentació i lliurament dels premis es durà a terme en un sopar de gala. Aquest sopar tindrà lloc el 21 de juny de 2022 a a la sala valira de l' Sport Hotel Village de Soldeu a les 19.30 h.

Es destinarà, en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa de la CEA, el 7% dels diners recaptats de les inscripcions al sopar, així com els donatius en concepte de Fila 0, a la Creu Roja Andorrana, pel seu projecte d’inserció laboral, per a persones del país en risc d’exclusió. El jurat està presidit pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. Es preveu que a la gala hi assisteixin prop de dos cents representants dels sectors social, empresarial i institucional del país.

Etiquetes

Comentaris

Trending