El pont de Sant Joan i els actes multitudinaris associats disparen l’ocupació hotelera

Tres de cada quatre llits disponibles del mig centenar d’establiments que van obrir el darrer cap de setmana al Principat van rebre turistes

Assistents a l'Andorra Mountain Music
Assistents a l'Andorra Mountain Music ALTAVEU MÈDIA

El pont de Sant Joan i els actes que s’han realitzat durant aquests dies, amb l’Andorra Mountain Music i el certamen esportiu lligat a l’Ironman i els la Volta als Ports han disparat, com es preveia, l’ocupació hotelera. Les millors previsions de la patronal del sector s’han complert amb escreix i tres de cada quatre llits disponibles durant el cap de setmana han estat ocupats. És de llarg el millor registre dels darrers mesos amb el nombre d’hotels oberts més alt.

Durant la setmana l’ocupació va ser de poc més del 45%, que ja era la xifra més alta de les registrades les darreres setmanes, des de l’obertura d’establiments associats a la Unió Hotelera. La xifra va incrementar-se encara més a partir de dijous, amb l’arribada del pont de Sant Joan i la celebració de múltiples activitats d’assistència multitudinària. Així, durant el cap de setmana, segons les dades fetes públiques per la Unió Hotelera (UH), l’ocupació va ser pràcticament del 75%.

L'escenari de la plataforma de Soldeu.

Relacionat

Els hotels esperen superar ocupacions del 70% gràcies al Music Mountain i al Multisports Festival

La patronal ha informat que durant la setmana passada (del 21 al 27 de juny) hi va haver, entre els associats, 46 establiments oberts, que es van incrementar amb tres més que sols van obrir el cap de setmana. És la xifra més alta d’hotels oberts des de l’estiu passat com a mínim. De fet, la UH preveu una molt bona ocupació els dos propers mesos com a mínim. Si el comportament turístic és el que es projecta, la recuperació econòmica estaria en curs.

Comentaris (1)

Trending