El període de rebaixes anirà del 18 de desembre al 7 de març

Una setmana abans de la data d’inici de l’inici dels descomptes els establiments podran dur a terme el que es coneix com a ‘rebaixes privades’

El període de rebaixes s'ha d'encetar el 18 de desembre.
El període de rebaixes s'ha d'encetar el 18 de desembre. ARXIU

El ministeri d’Economia i els agents del sector empresarial han pactat, tenint en compte que hi poden haver molts variacions en els propers dies i setmanes encara, que el període de rebaixes vagi, enguany, del 18 de desembre al 7 de març. N’ha informat el ministre portaveu tot deixant clar que el calendari és susceptible de variacions, revisions, per part del departament que tutela el sector comercial.

Les rebaixes privades aniran únicament de l’11 al 17 de desembre i pel que fa aquells productes hivernals lligats a l’esquí, el període per oferir descomptes en tot aquest material no s’iniciarà fins al 12 de febrer i, llavors sí, s’allargarà fins al final del termini establert amb caràcter general.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.