L’oci nocturn posa les seves esperances en l’octubre

En la reunió portada a terme entre els empresaris i Govern s’ha acordat una obertura en forma d’estudi dels caps de setmana del mes vinent, per poder valorar l’inici definitiu dels establiments

Gent esperant a l'entrada d'una de les dos discoteques on es va fer la prova pilot.
Gent esperant a l'entrada d'una de les dos discoteques on es va fer la prova pilot.

Després de molt de temps tancats, una prova pilot i sense una data fixada, l’oci nocturn comença a veure una mica la llum al final del túnel. La setmana passada, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet anunciava una possible obertura en les pròximes setmanes. Després d’una reunió entre empresaris i Govern, s’ha acordat que l’1 d’octubre serà el dia en què els establiments podran obrir les seves portes. Això sí, en forma d’estudi i sense res definitiu.

Però, els empresaris s’han mostrat satisfets amb el que s’ha acordat. “Ha sigut molt millor del que esperàvem, estem contents amb els resultats”, explica un dels portaveus del sector, Carlos Nascimiento. Fa unes setmanes, s’havia plantejat entre el col·lectiu fer una mobilització en cas que no es posés un pla de reobertura aviat. Finalment, sembla que ha arribat i amb bones condicions.

En un principi, es tracta d’un estudi que funcionarà tots els caps de setmana del mes d’octubre. Segons indica Marc Montalvo, director de màrqueting de l’Eivissa Experience, se’ls permetria estar oberts des de dijous fins diumenge, “però l’activitat nocturna a Andorra comença divendres”, així que al local, segurament, obriran dues nits setmanals. De fet, asseguren que el dia 1 ja alçaran la persiana perquè la gent pugui tornar a omplir l’espai, i ja estan començant a moure tots els preparatius, contactar amb el personal i revisar l’establiment.


Imatge de la nit en què es va fer la prova pilot.

Relacionat

Un mes de prova per a la reobertura de l’oci nocturn a partir del dia 1

No hi ha res segur, ni tan sols les mesures estan clares. “No ens volem pronunciar perquè és possible que es canviïn en els pròxims dies, però així i tot estem contents”, assegura Montalvo, “esperem que tot surti bé i que es pugui restablir l’activitat de forma definitiva”. De moment, sembla que el més important és poder veure, per fi, el final d’aquest tancament. “Es té una data per a obertura, una previsió i dóna moltes ganes de continuar endavant i poder treballar com abans”, indica Nascimiento.

Etiquetes

Comentaris

Trending