Mas agafa la presidència de la Cambra conscient que “el teixit empresarial viu un moment delicat”

El fins ara tresorer de la institució la liderarà durant sis anys al costat d’un equip renovat en gran mesura

Josep Maria Mas ha assumit el càrrec aquest dimarts mateix.
Josep Maria Mas ha assumit el càrrec aquest dimarts mateix. cambra de comerç

L’empresari encampadà Josep Maria Mas ha assumit la presidència de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis conscient que “el teixit empresarial andorrà viu un moment delicat arran de la pandèmia”. Mas ha estat designat president en el ple de la Cambra celebrat aquesta tarda i en ser el màxim responsable de l’única candidatura que es presentava, que renova en gran part el comitè executiu hagut fins ara.

Josep Maria Mas Torres, fins ara tresorer de la institució, membre del Comitè i també membre de la comissió de comerç, està vinculat a la Cambra des de l’any 2009. La seva trajectòria professional està lligada a l’alta direcció d’un grup familiar andorrà del sector del retail i l’alimentació.

Rere Mas hi ha Ramon Ginesta (vice-president de comerç), Daniel Armengol (vice-president d’indústria), Ricard Vicens (vice-president de turisme),  Esther Puigcercós (vice-presidenta d'altres serveis), Joan Arderiu (tresorer), Carles Visent (tresorer adjunt), Mercè Arderiu (vocal) i Francisco Figuera (vocal)

El nou president, que agafa el relleu del fins ara màxim responsable de la Cambra, Miquel Armengol, vol seguir treballant per al teixit empresarial del país, com a òrgan consultiu de les administracions públiques i en la missió tradicional de la institució per a la diversificació de l’economia andorrana i el foment de la competitivitat del país. Concretament per aquest inici de mandat, la voluntat de la Cambra de Comerç és ajudar a revertir la caiguda del PIB i contribuir a la recuperació econòmica i del teixit empresarial del país.

“Em sento molt honrat de representar una institució com la Cambra de Comerç. El teixit empresarial andorrà viu un moment delicat arran de la pandèmia i cal estar més que mai a prop seu per ajudar a la represa econòmica i la dinamització de l’activitat”, argumenta Mas.

Aquestes eleccions no només han servit per escollir la nova presidència de la institució sinó que també s’han nomenat altres càrrecs del comitè executiu. Dels nou membres totals, set han estat renovats i dos continuen tres anys més fins a esgotar el seu mandat el 2024: Esther Puigcercós, vicepresidenta d’altres serveis, i Ramon Ginesta, el vicepresident de comerç. Ginesta de ben segur que mantindrà la pugna per l’aeroport de Grau Roig atès que juntament amb Armengol n’era el gran avalador. Tots dos participen d’un projecte empresarial de formació de pilots.

Seu de la Cambra de Comerç.

Relacionat

El ple de la Cambra ha de confirmar Josep Maria Mas com a nou president

Rere Mas i Ginesta hi ha Daniel Armengol Bosch (vice-president d’indústria), Ricard Vicens Rodríguez (vice-president de turisme), l’esmentada Esther Puigcercós, Joan Arderiu Soler (tresorer), Carles Visent Guitart (tresorer adjunt), Mercè Arderiu Huix (vocal) i Francisco Figuera Llusa (vocal).

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending