El ple de la Cambra ha de confirmar Josep Maria Mas com a nou president

La votació es fa aquest dimarts a la tarda i és l'única candidatura que s'ha presentat per rellevar Miquel Armengol

Seu de la Cambra de Comerç.
Seu de la Cambra de Comerç. ARXIU

El ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) que es reunirà aquest dimarts a la tarda ha de confirmar l'elecció de l'empresari encampadà Josep Maria Mas com a nou president. De fet, és l'única candidatura que s'ha presentat per agafar el relleu de Miquel Armengol que ha acabat el seu mandat. La majoria de membres de l'actual comitè executiu continuaran en el càrrec. Mas té les funcions de tresorer.

Per tant serà un comitè continuista per seguir amb els projectes posats en marxa per la junta d'Armengol i entre ells, el desenclavament del país amb la millora de les comunicacions. Mas és membre de la direcció del grup Hiper Pas que agrupa un conglomerat d'empreses, i que presideix el seu germà Jordi. Va ser conseller del comú d'Encamp.

Els reptes del nou president seran la dinamització econòmica en l'escenari de després de la pandèmia, continuar fent de la Cambra una institució més propera i dialogant i tenir la capacitat per activar solucions concretes per al teixit empresarial en la sortida a la crisi. Aquest dimarts, a més de la presidència, al comitè executiu de la Cambra s'hauran d'escollirdues vicepresidències, el càrrec de tresorer i de tresorer adjunt, i els de dos vocals.

Etiquetes

Comentaris

Trending