Les mancances urbanístiques porten el nou ALDI de la Seu a retardar l’obertura fins al 10 de juliol

L’ajuntament exigeix que estigui urbanitzat tot l’entorn dels supermercats ubicats al peu de la carretera N-260, gairebé davant per davant del parc de bombers

Comentaris

Una imatge del supermercat.
Una imatge del supermercat. Marc Escolà

El nou supermercat ALDI de la Seu d’Urgell, que suscita l’interès tant de compradors urgellencs com d’Andorra, no obrirà fins al 10 de juliol. L’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell no ha autoritzat l’obertura en no estar finalitzat tot el desenvolupament urbanístic de la unitat on s’insereix la superfície comercial, que havia d’obrir dimarts de la setmana vinent. Fins que no estigui tot perfectament urbanitzat, no es pot posar en marxa el supermercat, com haurà de respectar el BonPreu Esclat que hi ha just al costat.

Les dues àrees comercials, que generen preocupació entre els distribuïdors alimentaris i els comerciants tant d’Andorra com de la Seu, estan ubicades al peu de l’N-260, gairebé davant per davant del parc de bombers de la capital urgellenca. Vist el rebombori generat, l’ajuntament, com és el seu deure d’altra banda, està sent molt escrupolós en el compliment de totes les exigències respecte de la legalitat vigent, en matèria comercial, urbanística i sanitària. 

El canvi de data en l’obertura del centre comercial l’ha comunicat ALDI mateix. Ha obviat, és clar, qualsevol mancança. L’empresa ha assegurat tan sols que el canvi de data “respon a una sèrie de millores que facilitaran el millor servei als futurs clients de l’establiment”. Alhora, traslladen als veïns i veïnes de la localitat “un agraïment per la seva comprensió i la il·lusió” de rebre la nova superfície comercial, que disposarà de més de 1.000 metres quadrats de sala de vendes i un equip de disset treballadors i treballadores. 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending