Expectació per la posada en marxa d'Epizen

Uns 270 treballadors formen part de la plantilla del centre comercial en aquesta primera fase on s'ha obert el supermercat i algunes botigues.

Obertura Epizen

El centre comercial situat a l'entrada del país i que substitueix el Punt de Trobada ha obert les portes a mig gas. Això no ha impedit que centenars de persones s'hi acostessin, fins i tot generant cua per entrar al pàrquing. La inauguració oficial, però haurà d'esperar. També l'espectacularitat de la façana polièdrica que a partir de la tardor s'il·luminarà quan es faci de nit i s'hi podran projectar màpings.

De moment està operatiu el supermercat Carrefour i algunes botigues de la primera planta. En els pròxims dies se n'obriran d'altres, però, així i tot, queda una gran superfície encara per llogar a altres marques.

Des de la direcció esperen que la posada en marxa del centre comercial serveixi per acabar de tancar l'acord amb alguns operadors que ja s'han mostrat interessats a llogar aquests espais.

La instal·lació ha retardat la seva obertura pels problemes de subministrament de material que pateix la construcció de tota manera aquesta primera fase s'ha fet en setze mesos. Caldrà esperar a l'any vinent si tot va bé per veure el centre finalitzat amb la terrassa on s'organitzaran esdeveniments durant tot l'any, entre 100 i 140 per temporada ha dit Edgar Martínez, director d'Epizen, "perquè el centre bategui".

De moment hi treballen unes 270 persones, part d'aquests empleats provenen de l'antic Punt de Trobada, però no s'ha especificat quin percentatge.

L'objectiu d'Epizen és atraure turistes però també gent del país i zona d'influència de l'Alt Urgell i fins a arribar a Manresa. És aquí on s'ha fet arribar publicitat en forma de catàleg d'ofertes del Carrefour. La promoció més enllà començarà ara i es farà sobretot en xarxes socials. Es vol atraure un públic jove pensant en fidelitzar-lo pel futur i això també ho tenen en compte a l'hora d'escollir les marques que s'associen al projecte instal·lant-hi punts de venda.

També per això consideren important i ja hi treballen, en fer arribar-hi el transport públic.

Etiquetes

Comentaris (17)

Trending