L’eSports City Fest Andorra comença a rodar

Dos influencers han pogut provar els simuladors de simracing que l'Automòbil Club d'Andorra té en el seu centre d'alt rendiment com a preludi de què serà aquest cap de setmana

Els dos influencers provant els simuladors
Els dos influencers provant els simuladors Albert Sanjuan

La primera edició de l’eSports City Fest Andorra ha donat el tret de sortida aquest divendres a la tarda a l’ACA eSports Center on els influencers PhotoRacerTV i TheXocolateHD han pogut provar de primera mà els simuladors que simracing que l’Automòbil Club d’Andorra té en el seu centre d’alt rendiment. Tot un preludi de què serà aquest cap de setmana al Poliesportiu d’Andorra la Vella en què el Principat serà la capital dels esports electrònics.

“La virtualitat algun dia pot superar la realitat”. Així s’ha expressat TheXocolateHD, un dels influencers que han vingut a Andorra per participar en la primera edició de l’eSports City Fest, que ha arrencat aquest divendres a la tarda en un acte organitzat per l’ACA eSports. Els pilots de l’acadèmia han pogut compartir una estona amb creadors de continguts i influencers provant els simuladors de simracing i posant-se a la pell del que sent un professional al volant d’un Fórmula 1.

Tant TheXocolateHD com PhotoRacerTV han quedat meravellats del centre d’alt rendiment de l’Automòbil Club d’Andorra. El darrer manifestava que “aquest és un referent a nivell mundial i el que he vist aquí no ho havia vist mai. No és fàcil el començament per als qui aspiren a ser pilots i els simuladors poden ser una bona eina per agafar experiència abans de posar-se al volant d’un cotxe de veritat. “Els mateixos pilots professionals entrenen amb simuladors a casa i això fa que moltes sensacions siguin similars a les de la realitat”, ha expressat. Tot i que Andorra és un país petit, creu l’ACA eSports Center és bon un lloc perquè alguns joves puguin arribat a l’elit.

Per aconseguir qualsevol objectiu cal picar molta pedra i per arribar a ser un professional dels esports electrònics s’ha de passar moltes hores entrenant davant d’un simulador. Precisament, l’eSports City Fest Andorra serà un bon aparador per als futurs professionals. El Poliesportiu d’Andorra la Vella acollirà competicions, no només de simracing, sinó d’altres videojocs, així com altres activitats per als assistents.

Etiquetes

Comentaris

Trending