L'espai de 'coworking' Hive Five espera arribar al 50% d'ocupació abans que acabi l'any

Hi ha sis empreses instal·lades de noves tecnologies, innovació i jocs electrònics

Comentaris

Marsol i Espot se saluden abans de visitar l'espai Hive Five.
Marsol i Espot se saluden abans de visitar l'espai Hive Five. Altaveu

Hive Five ha presentat aquest dilluns els seus espais de 'coworking' en un acte que ha comptat amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol. L'espai disposa de 1.200 metres quadrats dividits en sis plantes.

L'espai es va posar en marxa el mes de juliol i ja compta amb sis empreses dedicades a les noves tecnologies, innovació, jocs electrònics, promoció de vehicles elèctrics i disseny de roba esportiva personalitzada. El director general de Bomosa, Manel García ha explicat que tots els beneficis de l'espai aniran destinants a projectes filantròpics d'Andorra a través de Fundació Bomosa. García ha destacat la bona col·laboració amb el Govern i el comú d'Andorra la Vella.

Des de finals de juliol (data d’obertura de l’espai), ja s’han instal·lat sis empreses a aquest nou 'cowork' que s’han sumat als treballadors propis d’Univers Bomosa– amb un perfil molt variat. “El nostre objectiu és arribar al 50% d’ocupació total abans de finalitzar l’any”, ha explicat Garcia. A més, els promotors de Hive Five estan treballant també per tancar acords amb altres coworkings internacionals.

El 'coworking' també respon a la sostenibilitat mediambiental –que és un altre dels valors d’Univers Bomosa– i, per això, s’han posat fonts d’aigua freda i calenta tractades a través d’un procés d’osmosi –per tal d’eliminar l’ús d’ampolles i garrafes de plàstic– i s’ha utilitzat pintura ecològica; s’ha instal·lat una il·luminació amb leds, per aconseguir entre un 85 i un 95% d’estalvi energètic i, a la sisena planta, s’han col·locat taulers OSB provinents d’encenalls de fusta, entre altres mesures respectuoses amb el medi-ambient. A més i, com no podia ser d’una altra manera, el cowork és pet friendly: els gossos i els gats són benvinguts.

 

Comentaris

Trending