L’edifici que agafa el relleu a les botigues Josa a Sant Julià acollirà un segon Hiper Andorra

A través de la branca Cachafeiro que gestiona l’hipermercat de l’avinguda Meritxell, E.Leclerc ocuparà l’espai comercial i queda per definir l’operador de restauració

Una imatge d'aquest divendres de l'estat de les obres de l'edifici R15.
Una imatge d'aquest divendres de l'estat de les obres de l'edifici R15. B. N.

L’edifici R15, situat a l’avinguda Rocafort de Sant Julià, on hi havia hagut les botigues de Casa Josa, acollirà un segon Hiper Andorra. La branca Cachafeiro que gestiona l’hipermercat de l’avinguda Meritxell assumirà l’explotació del local comercial projectat en aquell edifici, que encara té pendent de selecció la firma que es faci càrrec del local de restauració. Com en el cas d’Hiper Andorra, l’hipermercat estarà abanderat per la firma francesa E.Leclerc, i tindrà seccions molt similars a les de l’establiment d’Andorra la Vella.

Encara que la propietat del terreny i l’operadora en qui la primera va delegar la gestió i desenvolupament de l’edifici i la seva ocupació han mantingut en secret oficial com seria el projecte i, sobretot, qui assumiria les regnes dels locals comercials, feia temps que Toni Cachafeiro tenia un acord pràcticament tancat. Faltaven aclarir un seguit de serrells que s’haurien finalment resolt els darrers temps i ara la ubicació d’un E-Leclerc en aquell indret ja és un fet.

Les obres del nou centre comercial de Sant Julià de Lòria.

Relacionat

Comerç al detall, alimentació i restauració ocuparan el nou espai de les botigues Josa

L’edifici R15, contra el que semblava inicialment, no només tindrà locals comercials -hipermercat i restauració. L’immoble, que advoca per una construcció sostenible amb fusta en moltes parts i amb pisos que disposen de leds de baix consum i els aparells extractors de les cuines permetran reaprofitar l’aire calent aspirat, tindrà sis plantes, amb mig centenar d’habitatges d’entre una i tres habitacions i 50 i 165 metres quadrats.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending