Comerç al detall, alimentació i restauració ocuparan el nou espai de les botigues Josa

El centre comercial de l'avinguda Rocafort de Sant Julià de Lòria tindrà uns 3.400 metres quadrats distribuïts en dues plantes

Comentaris

Les obres del nou centre comercial de Sant Julià de Lòria.
Les obres del nou centre comercial de Sant Julià de Lòria. ALTAVEU

El denominat projecte R15 -en referència al número 15 de l'avinguda Rocafort- que ocuparà l'espai de les botigues Josa a l'avinguda Rocafort de Sant Julià de Lòria tindrà 2/3 parts destinades al comerç al detall i alimentació i el terç restant a restauració. El projecte ha cridat l’atenció de nombrosos operadors comercials internacionals i actualment s'està fent un procés d'anàlisi i i selecció de les diferents ofertes rebudes a càrrec de la mateixa empresa que va posar en marxa l'Illa Carlemany.

L'enderroc de les botigues Josa i la posterior construcció d'un centre comercial ha aixecat tot tipus de comentaris sobre els seus ocupants i els comerços que s'hi podrien trobar. El que ha trascendit és que aproximadament 2/3 de l’espai estaran ocupats per operadors de venda al detall i alimentació, i el terç restant per restauració. Entre les propostes rebudes n'hi ha d'operadors singulars i que ara mateix no són presents a Andorra i que han manifestat la seva intenció d'instal·lar-se al Principat per ampliar el seu radi d'acció.

L’anàlisi i selecció d’operadors el desenvolupa la consultora Sociedad de Centros Comerciales de España (SCEE), fundada l'any 1973 i experta en la concepció, promoció, comercialització i gestió de centres comercials. La seva primera realització va ser Madrid 2 La Vaguada i després va ser el torn de Plaza Río 2, Plaza Norte 2, Gran Plaza 2, Plaza Loranca 2, Plaza de la Moraleja 2, L'Illa Diagonal, Gran Vía 2, Palau de Mar, Plaza Mar 2, i La Villa 2. També han participat en el disseny de centres comercials a Budapest i Kiev. Gestiona 25 centres a Espanya amb 2.500 locals comercials.

Comentaris (4)

Trending