Crèdit Andorrà manté el preu de l’acció valorat en 558,98 euros

Es posen a subhasta 1.500 participacions de l’entitat bancària embargades al seu dia a una empresària ja difunta

Imatge del Crèdit Centre.
Imatge del Crèdit Centre. Toni Solanelles

Crèdit Andorrà manté fixat el preu de la seva acció en 558,98 euros. Així ho va certificar la valoració comptable feta per l’entitat el mes de maig, abans que hagués transcendit la compra de Vall Banc i la seva implicació major en el món de la neu, i aquest serà el preu de referència que servirà per posarà a la venda en subhasta 1.500 participacions que havien estat titularitzades per una empresària del país ja difunta i que actualment estan embargades.

La subhasta està prevista per al 16 de novembre si algú opta a adjudicar-se el lot sencer de les 1.500 accions, que tenen un preu de sortida global de 754.623 euros, corresponent al 90% del valor total segons la certificació bancària (que suposaria un total de 838.470 euros). En el cas que no hi hagi ningú que es quedi d’un sol cop totes les participacions, l’endemà es posaran a subhasta els títols en grups, majoritàriament, de cent accions.

En cas que algú vulgui participar en la subhasta pel global de les participacions, cal consignar prèviament 113.193,45 euros. En el cas que s’acudeixi a la subhasta de lots de cent accions, per cadascun caldrà consignar a l’avança 7.546,23. No es descarta que el mateix banc, sigui a través d’alguns dels seus accionistes actuals o d’altres persones properes, es presentin a la subhasta per mirar d’evitar la devaluació del preu de l’acció.

Comentaris (3)

Trending