Concèntric, la nova proposta de música i compres al Centre Històric

El comú espera captar públic local i també els turistes catalans el proper 11 de setembre

Meritxell López, aquest dilluns en roda de premsa.
Meritxell López, aquest dilluns en roda de premsa. Albert Belis

Nova proposta lúdica del comú de la capital per a tots els públics amb l’objectiu de dinamitzar la zona del Centre Històric. Amb el nom de Concèntric, substitueix l’antic De Copes i aposta per la música local de Jordi Barceló i d’altres grups del país, així com l’animació infantil i atractius especials en alguns establiments comercials. Tot amb el propòsit d’animar el públic local i també els turistes catalans.

El comú d’Andorra la Vella ha presentat aquest dilluns una nova proposta de dinamització comercial, en aquest cas del Centre Històric. L’antic De Copes, que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia, ara s’anomena Concèntric, i se celebrarà la tarda-vespre del proper 11 de setembre, amb la intenció de captar el públic local i també els turistes catalans, ja que és festiu a Catalunya. “Volem que els turistes coneguin zones de la parròquia més enllà de les tradicionals”, ha explicat en roda de premsa Meritxell López, consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i de Projectes Participatius.

“Reiventem el De Copes”, ha afegit. L’esdeveniment, que compta amb la participació de quinze establiments amb descomptes i animació especial i la col·laboració de l’associació de comerciants del Centre Històric, coincideix amb el final del període de rebaixes i l’inici de la nova col·lecció de la temporada de tardor-hivern que properament començarà.

Concèntric es desenvoluparà entre les 3 de la tarda i les 10 del vespre en diverses localitzacions: plaça Guillemó, Espai la fira, plaça Príncep Benlloch, passatge Codina (Pyrénées), el barri antic (itinerant) i dos ‘photocalls’ a l’avinguda Meritxell número 10 i a la plaça Rebés. Hi haurà activitats infantils amb Mama Papaya (treballar les emocions i la relació entre pares i mares), i música amb Jordi Barceló, Ladis B, Milkers, A&K Duet, The Scarlett Brotherhood, així com Disco Big Tour i Swing moments.

El comú espera que aquesta no sigui l’última de les accions d’aquest tipus i per això en prepara més en altres zones, tot i que no ha volgut concretar quines seran ni amb quina entitat de la parròquia es col·laborarà en les properes ocasions. Pel que fa al Mercat de la Vall, López ha assegurat que les vendes havien funcionat “satisfactòriament”.

Comentaris (1)

Trending