Una cocteleria del barri antic d’Andorra la Vella tanca temporalment com a protesta per una sanció

Els responsables del local han rebut aquest dimarts una notificació d’una multa de 1.001 euros per haver tancat un dia de fa dos mesos i mig deu minuts més tard de l’horari permès

La pancarta en el local del carrer de la Vall.
La pancarta en el local del carrer de la Vall.

Una cocteleria del barri antic d’Andorra la Vella ha decidit tancar des d’avui les seves portes. De manera temporal, és clar. Però amb data d’obertura indefinida. Ho fan com a protesta contra una sanció que se’ls ha notificat formalment aquest dimarts per haver tancat un dia de fa dos mesos i mig deu minuts més tard de l’horari màxim permès d’obertura en aquests temps de pandèmia.

El local, l’’Atelier’, està situat al carrer de la Vall, i avui s’hi pot veure de forma ben notòria una mena de pancarta que deixa clar que “L’estafa d’Andorra. Assassinen la restauració del país amb sancions administratives injustes. Nosaltres no som el problema.” Amb aquest nosaltres, han deixat clar fonts properes a la titularitat del local, volen dir el sector de la restauració en general.

Tot deriva d’un 13 de juny, el darrer 13 de juny, en què el local estava obert passats deu minuts de la 1 de la matinada quan l’horari màxim d’obertura per a locals de restauració i oci, tots en general actualment, està situat actualment en la 1 de la matinada. En conseqüència, es va posar en marxa el corresponent expedient que ha conclòs amb la multa que s’ha notificat aquest dimarts: 1.001 euros.

En conseqüència, han assegurat fonts properes al local, fins que no se solucioni el que creuen que és una sanció del tot injusta i desproporcionada, i més encara “quan tot just ens estem recuperant de la crisi sanitària”, els titulars del local no tenen ara per ara intenció de tornar a obrir l’establiment.

Comentaris (17)

Trending