L’executiu confirma que la denúncia d’un treballador peruà s’està instruint

S'ha obert la convocatòria per cobrir una plaça d’inspector de treball que es jubila a l'agost

Guillem Casal
Guillem Casal SFGA/JAViladot

El Servei d’Inspecció de Treball està instruint la denúncia que un obrer peruà va presentar la setmana passada assegurant que havia estat acomiadat per no acceptar abusos de l’empresa. Així ho ha confirmat el ministre portaveu, Guillem Casal, qui ha anunciat la convocatòria d’una plaça d’inspector de treball.

Pocs detalls ha donat Casal, sobre el cas, només s’ha limitat a confirmar la instrucció de la denúncia de l’obrer peruà al Servei d’Inspecció de Treball. Ha demanat que no es demani cada setmana per com està l’expedient per no afectar el dia a dia de la persona. El treballador acusa l’empresa d’haver-lo acomiadat per no acceptar abusos de l’empresa.

El correu on se li comunica l'acomiadament.

Relacionat

Un obrer peruà assegura haver estat acomiadat per no acceptar els abusos de l’empresa

D’altra banda, ha anunciat l’obertura de la convocatòria per cobrir una plaça d’inspector de treball per cobrir la baixa d’una persona que es jubila a l’agost. Actualment, el servei està format per sis inspectors i un cap d’àrea. Preguntat per si no es presenta cap candidat, Casal s’ha mostrat obert a “fer els ajustos pertinents”.

L'hemicilce durant una sessió de consell general.

Relacionat

L’afer dels subcontractats força Govern a incrementar els recursos humans a Inspecció de Treball

El ministre portaveu s’ha referit a la voluntat expressada la setmana passada per la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, d’ampliar els recursos humans perquè poguessin fer actuacions d’ofici.

Comentaris (8)

Trending