La Cambra entrega els premis del 25è Concurs d’aparadors de Nadal

El guardó l’ha guanyat KILVIL, que ha aconseguit una inscripció gratuïta al proper ‘Retail Tour’ a una ciutat europea de referència

L'aparador de KILVIL, guanyador del concurs de la Cambra.
L'aparador de KILVIL, guanyador del concurs de la Cambra.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis ha celebrat la cerimònia d’entrega de premis del 25è aniversari del Concurs d’Aparadors de Nadal al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. La cerimònia ha comptat amb la presència de representants del Govern, així com comunals. El guanyador ha estat KILVIL, pel seu aparador titulat ‘Ho ho ho’, i ha aconseguit una inscripció gratuïta al proper ‘Retail Tour’ a una ciutat europea de referència.

El president de la Cambra, Josep Maria Mas, ha remarcat que “estem molt satisfets de la participació dels comerços. El seu esforç i creativitat són fonamentals per animar a les compres i dinamitzar amb l’esperit de Nadal els nostres carrers”. El concurs, celebrat durant 25 anys de forma ininterrompuda, és per a Mas una tradició ben arrelada en el teixit comercial, i una bona mostra del caràcter i emprenedor dels establiments d’Andorra.

Els guanyadors en aquest 25è aniversari han estat, en primer lloc, KILVIL com a millor aparador. Com a finalista s’ha situat Centre Òptic, que ha aconseguit un forfait de temporada d’esquí, ofert per Grandvalira Resorts. A l’aparador més original per a Petit Albert, a l’impacte comercial per a Ikka’s, per la qualitat artística per a Lola Botona, i el més sostenible per a Meraki Zero Waste Shop. Tots ells han obtingut un abonament doble per a la temporada de teatre de la primavera 2023 organitzada pel comú d’Andorra la Vella, i una entrada doble per a qualsevol de les obres de la temporada del comú de Sant Julià de Lòria.

Com a novetat al certamen enguany s’ha introduït el premi a l’establiment que ha fet una millor comunicació digital del seu aparador de Nadal en xarxes socials. El guanyador ha estat The Embassy Store, que ha obtingut una consultoria en comunicació digital, de la mà de Sisègrau. A més, per commemorar els 25 anys de celebració del concurs, la Cambra ha fet una menció especial a la fidelitat. S’ha volgut reconèixer la constància a aquells participants que fa més anys que esmercen els seus esforços per fer atractius els seus aparadors. Els establiments que han estat mereixedors d’aquest reconeixement han estat: Decoració Teixidó; Pyrénées; Pollyanna; Roca & Ribes i Viladomat Esports.

Etiquetes

Comentaris

Trending