Caldea encara el pont de la Puríssima amb bones previsions d’afluència i de facturació

Ara com ara, el centre termal escaldenc té bones perspectives i ja compta amb més del 50% de les places prereservades del 6 a l’11 de desembre

Una imatge d'Inúu.
Una imatge d'Inúu. CALDEA

Caldea encara el pont de la Puríssima, la primera gran cita de la temporada hivernal, amb bones perspectives tant d’ocupació i afluència com de facturació. El ritme de prereserves és molt bo i hores d’ara el centre termal  escaldenc ja disposa de la meitat de les places compromeses, fet que d’acabant-se confirmant voldria dir que es tancarà el pont amb uns ingressos que milloraran amb escreix els del 2019, en la prepandèmia.

Per tal d’oferir una experiència confortable i segura, l’spa termal d’Andorra continuarà treballant tot  l’hivern amb els aforaments limitats a la meitat de la seva capacitat operativa i a més, ha dissenyat una bateria d’animacions i de serveis per convertir la visita en una experiència memorable.

L’spa termal d’Andorra continuarà treballant tot  l’hivern amb els aforaments limitats a la meitat de la seva capacitat operativa

Pel pont de la Puríssima, al termolúdic, l’spa més gran de Cadea, els visitants podran tornar a gaudir d’Storm, un espectacle d’acrobàcies que es va estrenar a l’agost a càrrec d’un duo d’artistes acompanyats de música en directe, jocs de llums i d’aigua. El show es podrà veure del 6 a l’11 de desembre, a les 11h40 i a les 21h40. Storm tornarà per Nadal (del 27 al 30 de desembre) i per Reis (dies 2, 3, 4 i 7 de gener). A més, tots els dies de l'any al termolúdic, cada dues hores es podrà veure Hooli, un nou espectacle automàtic de llums i de música que està inspirat en el festival de colors de la Índia.

En paral·lel, a Inúu també s’han programat animacions i nous tallers. Durant les nits de divendres tornen les 'Champagne Sessions', unes sessions de música en directe a càrrec d'un saxofonista, que permetran als visitants degustar una copa de cava Moët & Chandon mentre es banyen al Berlingot, des d’ara i fins a l’abril. Un pla per finalitzar de manera molt exclusiva una jornada intensa d’esport o de compres a Andorra.

Inúu també estrena tallers wellness de tècniques de relaxació i de còctels, inclosos de franc en l’entrada de l’spa per adults, i que acompanyaran els tradicionals tallers de bols tibetans, el taller de creació de perfums i el ritual del te. Una de les novetats més destacades és el taller de meditació per induir a la son que es basa en tècniques de respiració per afavorir la relaxació i la predisposició a dormir i també s’ha incoporat un d’automassatges amb una tècnica xinesa.

Comentaris

Trending