Cada vegada queda ‘menys’ Punt de Trobada

Les obres de desmunt de l’emblemàtic edifici continuen i com més va més complicat sembla que per la Puríssima hi pugui haver activitat al centre

Treballs d'enderroc aquest matí a l'edifici que havia ocupat Punt de Trobada.
Treballs d'enderroc aquest matí a l'edifici que havia ocupat Punt de Trobada.

A l’edifici del ja antic Punt de Trobada sembla que hi hagi hagut un bombardeig. Cada vegada queda menys immoble en peu i, per tant, la seva fisonomia com més va és menys irreconeixible, tot i que és evident que aquells que van veure construir el centre comercial fa quatre dècades tenen ben present, segur, el perfil d’una estructura que es va desmuntant. Aquest divendres mateix s’enderrocaven alguns més dels elements de la part frontal.

La intenció, més enllà de guanyar superfície comercial i canviar algunes disposicions de l’immoble, seria reforçar l’estructura. Ningú no ho ha volgut reconèixer obertament, però sembla que hi hauria algunes parts de l’edifici que necessitarien una major estabilització. Sia com vulgui, però, les obres no semblen tenir el ritme veloç suficient -tot i que les fonts consultades han assegurat que en aquest cas no s’atura la feina aquest agost- com perquè abans de la Puríssima hi pugui haver un centre comercial en marxa encara que sigui només en una part de l’espai. Mentre es treballi de forma important en l’edifici, evidentment ningú aliè a l’obra no pot accedir al recinte. En tot cas, aquests dies s'aprofiten per enderrocar amb una màquina especial alguns dels elements més complexes de l'estructura.

Representació de com serà el futur centre comercial Epizen Andorra.

Relacionat

Pyrénées vol fer de l’antic Punt de Trobada un centre “comercial i d’oci” que obrirà el desembre

Tot plegat contribueix a incrementar l’enuig d’aquells que consideren que, a la seva manera, Pyrénées “ens va enganyar” o almenys no va dir tota la veritat quan va assegurar que ocuparia mig miler de treballadors en aquest centre comercial absorbint d’aquesta manera tots els empleats que tenia Punt de Trobada i que volguessin continuar treballant allí. Més aviat que tard farà un any que l’establiment va tancar portes i si bé és cert que el grup Pyrénées ha contractar algunes de les persones que es van quedar sense feina per a alguns dels centres de treball del conglomerat empresarial, també és cert que dista molt, ara per ara, d’allò anunciat.

I és ben clar que ningú en aquest país, o molt poca gent, es pot permetre el luxe, recorden els consultats, d’estar-se un any o més sense treballar. D’aquí que molts dels antics empleats del centre comercial que durant anys va liderar la família Cachafeiro han buscat sortides professionals en altres llocs i, d’altres, no pas pocs, han deixat fins i tot el Principat a la recerca d’altres indrets on refer la vida. Alguns, en els seus països d’origen.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending